Kurallar(Rules)

Turkish to english/english to turkish translations

Kurallar(Rules)

Postby guitarist on Sat Jan 19, 2008 4:56 pm

KURALLAR

1. !languages komutumuzda bulunan butun dillerin kanalda konusulmasi serbesttir, yardim ederken ya da sadece arkadaslariniza sohbet ederken.
2. Misafirlerimiz bizim icin cok onemlidir ve gonullulerimiz tarafindan ozel ilgi gosterilmelidir. Bu kanalimiz kurulmasinin nedenidir. Kanalda birisine yardim ediliyorken, konusmayi durdurmaniz tavsiye edilir. Unutmayin kimse bu “is” insanlara baska dillerde tercume yapmak icin para kazanmiyor. Bunu yapiyoruz cunku sadece istiyoruz ve cunku onemsiyoruz, ozel bir sebep icin degil.
3. Emin olun ki kanal surekli idle olan bir kanal degildir. Bu da demektir ki, yeni insanlari karsilayabilir onlarla iletisim kurabilirsin, ve boylece onlar kendini rahat hisseder ve baska zaman tekrar gelirler. Insanlarin kanalda kalip bir seyler ogrenmesini istiyoruz, kanali sessiz ve kullanissiz bir kanal gorup daha sonra da cikmalarini istemiyoruz. Eger kanalda konusmaktan daha cok idle oluyorsaniz, daha sonra pasif kaldiginizdan dolayi yetkiniz alindiginda sasirmamalisiniz.
4. Herkesin birbirine hos davranmasini ve saygili olmasini bekliyoruz, ve her yonetici kanalin atmosferini bozan kisiyi atabilir.
5. Buyuk harfli, alti cizili, renkli yazilara tolerans gostermiyoruz. Bunlari can sıkıcı buluyoruz, eger bir kez uyarildiysaniz ve saygi gostermediyseniz, hareketinizin kanaldan banlanmasina sebep olacaktir.
6. Not: Biz ev odevleri, dokumanlar, uzun belgeler ve “kotu” olarak dusunduklerimizi tercume etmiyoruz.
7. Su anda hicbir kanalla birlikte calismiyoruz.
8. Botumuzu surekli komutlarla ve tekrar tekrar yapilan tercumelerle kotuye kullanmaniz, uyariya veya atilmaniza neden olacaktir.
9. Eger duzenli kanal ziyaretcisi degilseniz, birisi tarafindan onerilmediyseniz veya mevcut diller haricinde dil bilmiyorsaniz, basvuru gondermeyiniz.
10. Yetkililerimizden ozel yardim istemeyiniz, eger bir reop kanalinda calisiyorsa o kanalda sorunuz. Eger bir yardim kanalinda calisiyorsa, o yardim kanala girerek sorunuz. Onlarin ilgisini cekmeye calismayin ya da herhangi bir konuda rahatsiz etmeyin. Bu davranis atilmaniza neden olacaktir.

*Zaman zaman kurallar eklenmesi olasidir, sitemiz icin herhangi guzel oneri sunmakta her zaman ozgursunuz.
Skyw a.k.a guitarist
#translate Application Manager

Contact adress: guitarist@translatechannel.org
guitarist
Application manager

CService username: skyw
Answers account: guitarist
Channels administrated by me: #translate
Languages I speak: Turkish, English
I'm learning: Russian
Webpage: http://XtRadio.ORG
Hours in which I'm available to help: I'm not a systematic person